Välkommen till Mariagårdens förskola!

Här kan du få en inblick i barnens tema - och projektarbete och annat som händer på förskolan. Här hittar du även information om verksamhet och viktiga datum framöver. Du är välkommen att lägga in kommentarer.

fredag 12 maj 2023

Linden vecka 19!

 Hej alla Linden föräldrar

Den här veckan så har vi på Linden, tillsammans med alla andra avdelningar, firat förskolans dag! Barnen pratade dagen innan om att vi skulle springa bamselopp och äta lunch utomhus!

Sagt och gjort så hade vi ett bamselopp på förskolan som barnen fick delta i på sina egna villkor. Vissa barn ville springa, andra ville gå och några åkte i vagnar. Barn tyckte det var roligt och efter loppet fick de diplom med sina namn och en medalj, vilka de gärna visade upp och var stolta över!



Efter loppet så lekte barnen på förskolan tillsammans med fallskärmen och en boll. Det var spännande när bollen studsade på tyget och sedan fick pedagogerna hålla i fallskärmen så barnen kunde testa på att sitta under den samtidigt som de lyftes upp och ner. Det blev många skratt och en rolig lek. 

Till sist så åt vi lunchen utomhus. Det blev korv med bröd och en juice. Barnen tyckte det var spännande att äta lunchen utomhus och har pratat om det sedan dess. Vi har även passat på att vara så mycket som möjligt i det fina vädret. Nu har både fruktstunderna och mellanmålet blivit utomhus och barnen tycker det är kul att vara ute på gården. Vi har även haft disco ute på gården där barnen fick välja musik och så dansade vi!

Vi önskar er en trevlig helg!
Klara, Majsan, Jorjet och Elisabeth

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar