Välkommen till Mariagårdens förskola!

Här kan du få en inblick i barnens tema - och projektarbete och annat som händer på förskolan. Här hittar du även information om verksamhet och viktiga datum framöver. Du är välkommen att lägga in kommentarer.

fredag 12 maj 2023

Björken och Mariagården firar Förskolans Dag v.19!

Tjohoo för förskolans dag!

I Torsdags var det storfirande hos oss på Mariagården då vi alla tillsammans firade förskolans dag!

Vi började dagen med att tillsammans tagga igång firandet med att sjunga och göra rörelser till musiken av Bamsesången för att värma upp oss till det stora Bamseloppet. Efter uppvärmningen gjorde vi oss redo vid startlinjen och vi sprang alla ut genom vår grind, ner mot Frälsningsarmén, in genom Tuppengrinden och sedan uppför backen in till vår gård igen. Mål! Vid målgången fick barnen en medalj och ett diplom där det stod att de deltagit i Bamseloppet. 

Men firandet tog inte slut där för sedan tog vi fram vår stora fallskärm på gården och tillsammans gjorde vi olika rörelser med den. Vi testade också på att lägga en boll på fallskärmen som vi försökte få ner i det lilla hålet på fallskärmens mitt vilket vi lyckades med. Barnen fick även gå in under fallskärmen medan vi pedagoger lyfte och sänkte den över barnen.

Efter en fullspäckad förmiddag med roliga aktiviteter avslutande vi med en gemensam lunch på gården! Vår rektor Marie gav oss även fina presenter till förskolan. Två böcker och en salvia blomma. Tack snälla! 



Vi fick ett mycket roligt och härligt firade tillsammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar