Välkommen till Mariagårdens förskola!

Här kan du få en inblick i barnens tema - och projektarbete och annat som händer på förskolan. Här hittar du även information om verksamhet och viktiga datum framöver. Du är välkommen att lägga in kommentarer.

fredag 16 juni 2023

Björken V.24

Nu är det dags för terminens sista veckobrev så vi på Björken vill passa på att tacka alla barn, vårdnadshavare samt mor och farföräldrar för denna termin.

Vi önskar även de barn som slutar hos oss för att börja förskoleklass på olika skolor lycka till i skolan.  Även de barn som också slutar hos för att börja på nya förskolor också de lycka till.

Kolla era barns hyllor så de får med sig alla sina saker som de har gjort under den här terminen. Ta även med alla era barns extra kläder, regn kläder och stövlar hem så ni kan kolla upp så de inte är för små och så vi kan torka av hyllorna inför höstterminen.

På torsdag den 22/6 så kommer vi ha ett gemensamt Midsommarfirande ute på gården där alla är Välkomna att delta. Vi kommer att sjunga och dansa kring vår Midsommarstång där även ni vårdnadshavare dansar med era barn. Därefter så bjuder vi på Mariagården alla barn på frukt och ni vårdnadshavare kan ta med er en egen fikakorg som består av dryck och frukt för att vi är en sockerfri förskola.


Nu önskar vi på Björken Ewa, Marika, Maria, Noura och Emma er alla en riktigt Trevlig Sommar så ses vi igen i Augusti

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar